Onze sponsoren doneren producten aan support locals Twente, zodat ook zij de kleine lokale ondernemers in Twente kunnen steunen.

Heks'nkaas

De enige echte smeerdip met roomkaas en verse kruiden. Proef de magie! Verkrijgbaar in het vers schap van de supermarkt.


Hollandia

Hollandia Matzes

is één van de weinige zelfstandige familiebakkerijen in Nederland. Misschien wel het kleinste A-merk van Nederland. Al sinds 1933 bakt Hollandia in de binnenstad van Enschede diverse soorten Matzes


Pré Pain

Wij bakken bake-off brood van de beste kwaliteit voor onze klant én uiteindelijk de consument. Met state of art bakkerijtechnologie en jarenlange ervaring garanderen wij producten die exact aansluiten bij de marktvraag.

Bolletje

Bolletje, wie is er niet mee opgegroeid? Oorspronkelijk van de beschuit, maar inmiddels ook al jaren van de crackers, knäckebröd, ontbijtkoek, ontbijtgranen, pepsels, schuddebuikjes, roggebrood, koekjes én kruidnoten.


van Der Moolen Foodgroup

Al  50 jaar komt de lekkerste mie uit Het Verre Oosten van Nederland, Enschede! Het begon allemaal in 1966 toen Dhr. Van der Moolen Sr. kelner was in het Chinese restaurant van zijn Chinese vader. Hij wist vanuit zijn geboorteland hoe authentieke noedels moesten smaken, echter de toenmalige leveranciers konden niet de gewenste kwaliteit noedels leveren die hij voor ogen had. Het idee ontstond om zelf authentieke noedels te gaan maken.


Brinkers Food B.V. – So much better in chocolate spreads.

Wie had dat gedacht. De grootste chocoladepastafabriek van Nederland staat gewoon in Enschede!

Al meer dan 125 jaar maken wij de lekkerste chocoladepasta's voor meer dan 60 landen wereldwijd.

Vooral de innovatieve collectie van biologische chocoladepastamerken is toonaangevend binnen de categorie.

So Vegan So Fine is een van de grootste upcoming merken van Brinkers. De chocoladepasta is vegan, 100% biologisch, fairtrade, palmolievrij en glutenvrij.

Hierbij spelen we in op de trend van consumenten naar steeds bewustere voeding en de groeiende vraag naar milieuvriendelijke en fairtrade producten.
De chocopasta's van So Vegan So Fine zijn te koop in verschillende supermarkten, zoals Albert Heijn, Jumbo en DEEN

Ze komen in de smaken puur, hazelnoot, chocolade, amandel en witte kokos.

De unieke range van verschillende smaakvolle variaties maakt het, naast een goed product voor de wereld, ook écht de allerlekkerste!