Dreug
Dreug maakt smaakvolle harde worsten van varkens die langer hebben geleefd, daardoor zijn ze rijker van smaak. Omdat Dreug zich inzet voor een betere behandeling van de boer, betalen ze het dubbele van de marktprijs.


Pascal Voerman

Pascal Voerman AGF koopt het liefst al hun producten rechtstreeks van de tuinder of bij bekende veilingen in ons land. Hierdoor verkopen ze altijd mooie en verse producten.


Zuivelhoeve stadsveld

Zuivelhoeve stadsveld heeft een breed assortiment Hollandse kazen. Maar u kunt er ook terecht voor de mooiste buitenlandse kazen en overheerlijke vers gebrande noten.


 

Stroopwafel XXL

Stroopwafel XXL bereidt al hun stroopwafels volgens oudhollands recept zonder conserveringsmiddel, geur-, kleur-, of smaakstoffen. Je vindt Stroopwafel XXL op Weekmarkten, braderieën, evenementen, jaarmarkten en bedrijfsfeesten.


Twenteland eieren

Al bijna 100 jaar kun je bij de familie Wegdam uit Hengevelde terecht voor dagverse eieren. Passie voor hun kippen en aandacht voor de klanten staat bij de familie altijd Wegdam voorop. 


Oold Bleank

Van aardbeien tot kersen en nieuwe aardappelen, alles is te koop in de sfeervolle boerderijwinkel van Fruitboerderij Oold Bleank in Rossum! 


De Wijnmakers

De beste wijnen uit Twente zijn afkomstig van de Wijnmakers. Zij hebben alles voor het maken van een wijn in eigen hand. Van bemesten tot bottelen.


Noodtzaak

De Noodtzaak levert de lekkerste verse delicatessen in een notendop. Ambachtelijk voor u gebrand, lekker vers en gezond. Bezoek ons op één van de vele markten of geniet van ons in de horeca.


Middelkamp vis

In de moderne bedrijfsruimte van Middelkamp Vis wordt de dagelijkse binnengekomen verse vis zorgvuldig gesorteerd op gewicht en maat. Aansluitend worden ze schoongemaakt, gefileerd en voorgesneden.


De Groot AGF

De vers specialist in groente en fruit!


Het brouwen van Huttenkloas is een enorm arbeidsintensief proces, met als resultaat een selectie bieren waar de liefde en passie vanaf spat – en dat proef je!


Eigenwijze brouwsels met verrassende smaken van licht hoppig tot krachtig donker, met het lokale verleden als inspiratie. Bieren van brouwerij Eanske: recht uit het hart van Enschede.


Buffalo farm Twente verwerkt hun eigen buffelmelk tot heerlijke buffelmozzarella, ricotta, yoghurt, half harde kazen, fior di latte en veel meer.


Landgoed Kaamps

In het kleine dorpje Deurningen ligt het prachtige Landgoed Kaamps. Hier maakt de familie Nijland dagelijks met veel liefde van hun eigen dagverse melk zelf zuivelproducten en kaas.


Sandersvers

Verse ambachtelijke kwaliteit die betaalbaar is voor iedereen. Dat is het motto waarmee in 2013 Sandersvers is gestart. Sandersvers koopt al hun producten zoveel mogelijk lokaal in. Deze worden in hun eigen slagerij op ambachtelijke wijze bereid.


Ronnie Weegink

Ronnie Weegink is al jarenlang een begrip in Hengelo en omstreken. Ze werken uitsluitend met mooie en verse producten. Het beroep groenteman is van vader op zoon gegaan. Je kunt wel zeggen dat groente en fruit ècht een passie is.


Bolscher

Bolscher, meer dan vlees bestaat al bijna 40 jaar. Een familiebedrijf met 80 medewerkers die maar 1 doel voor ogen hebben, het leveren van de mooiste producten voor u.


Oonk

Bakkerij Oonk bakt als sinds 1938 op ambachtelijke wijze brood. Alle producten worden met natuurlijke ingrediënten en de nodige zorg bereid. Bij Oonk staat kwaliteit en vakmanschap voorop. En dat proef je terug.


Stanislaus Brewskovitch

Stanislaus zien het, als biercafe, als hun taak om de speciaalbiercultuur te promoten, de (lokale) micro brouwerijen onder de aandacht te brengen en de mensen kennis te laten maken met mooie smaakvolle bieren.


Husselsaus

Het houdt ons bezig om jou elke keer weer een magische ervaring te laten beleven. Als je laat uit je werk komt, een feestje hebt of gewoon lekker wilt genieten. Laat je inspireren en geniet samen met Husselsaus van elke hap.


Cuno Moormann & Zn BV

is dé producent op het gebied van wild- en gevogeltespecialiteiten. Met onze gespecialiseerde medewerkers in onze rokerij hebben we op het gebied van wild, gevogelte en exotische specialiteiten het beste in huis!


Willem Dijk AGF BV

is een groothandel, importeur & exporteur in aardappelen, groenten en fruit. Uw full service AGF leverancier in de breedste zin van het woord.


Twentefruit

Bij ons kun je de heerlijkste frambozen, bramen en blauwe bessen plukken. Onbespoten en natuurlijk! Tot snel!


Rigters is een ambachtelijke bierbrouwerij gevestigd in een oude kaasboerderij direct naast Pannenkoekenhuis De Hooge Esch. Het werken met de mooiste ingrediënten, bieren met karakter en net even anders dan anders!


Ons topprodukt "gehaktbal" is bekend om zijn verfijnde smaak. Dit kwaliteitsgevoelige product wordt voorzien
van de strengste keuring op versheid en malsheid.